Most Popular

PSG: N Virallinen Twitter Lähettää Kiinalainen Neymar Ohi
2017/18 kausi Ranskan jalkapalloliiga 15. kierroksella, PSG kotiin 2-0 Victory Troyes, edelleen lyömätön johtamaan sijoituksia. Tämä peli, PSG voittaa suurimman ... ...


PSG: N Virallinen Twitter Lähettää Kiinalainen Neymar Ohi

Rated: , 0 Comments
Total hits: 46
Posted on: 12/01/17

2017/18 kausi Ranskan jalkapalloliiga 15. kierroksella, PSG kotiin 2-0 Victory Troyes, edelleen lyömätön johtamaan sijoituksia. Tämä peli, PSG voittaa suurimman sankarin ei jännitystä on Neymar, Cavani rangaistus jälkeen rangaistus, Troyes moraali iso, puolustus on kyllästämätön. Neymar liittyi PSG: hen kesällä 222 miljoonalla eurolla, ja brasilialaisista on tullut maailman paras pelaaja, ja Neymarin saapuminen on myös tehnyt PSG: n suosion. Kiinassa on myös monia Neymarin faneja, ja kun Neymar tuli PSG: lle, monet kiinalainen fanit tulivat PSG: n faneille.Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille voi muuttaa maailman suosikkijalkapallofanit perheeksi.

PSG-klubi myös lainasi Neymarin liittyäkseen tilaisuuteen harjoittaa kaupallista menestystä. PSG: n ja Troyes-pelin aamuyöllä PSG-klubi myös nimenomaan kiinalaisille faneille päivitti Twitterin. Pelin ensimmäisten 35 minuutin aikana Neymar oli rajoitusalueen vasemmalla puolella ja fanit olivat innostuneita upeasta liikkeestä, ja PSG-klubi käytti tilaisuutta saada potkia ulos virallisesta Twitteristä. PSG kirjoitti Twitterissä: "35!" Talentti, Neymar! "" PSG: n kiinaus herätti myös kiihkeän keskustelun, yli 1000 ihmistä on välittänyt ja sanoma-alueella yli 80% viesteistä on myös kiinalaisia ​​faneja. Netizen nimeltään "Gavinchen" on hyvin edustava viesti, hän kirjoitti: Shocked, muokattu kiina niin hyvä? "PSG Neymar pelipaita Lapsille arvostamaan jokaista taikaa jalkapallo taitoa.

Prince Parkin stadionilla Troyes 70 minuuttia sitten ei voi antaa PSG tavoite, tietää 2015/16 kauden kahdella kierroksella Paris teki 13 maalia! Katso PSG 7 Streak päättyi, Neymar nousta ylös, ensimmäiset 73 minuuttia, Neymar rajoitettu alue vasemmalla reunalla ammuttu, lävistänyt Troyes maalivahti Samassa Ten sormet, ranskalainen panssari paikallinen kovasti saada 1-0 johtaa. Heti kun pallo tuli sisään, Troyesin puolustava järjestelmä hajosi. Peli 90. minuutiksi, Neymar ja anna apua, ansaitse rangaistusrangaistus Cavani takaisin kasvot, Uruguayn God, PSG lukita voitto. Peli jälleen vaikutti lähetykseen, Neymar tiedot on ollut super ilmiö taso, FA Arena 11 9 Ball 6 auttaa, Mestarien liigan peli 5 peräkkäisen tauon, pisteytetään 6 auttaa 4 kertaa, kaksi peliä yhteensä 16 pelejä, sijoitettiin 15 palloa auttaa 11 kertaa.Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä, ylpeä omasta jalkapallopukuistaan.
>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment

Login


Username:
Password:

forgotten password?